Heroal Rolluiken

 

 

Rolluiken
 

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraak. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een pu-schuim die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen bieden rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon-, en hitte werend in de zomer en energie besparend in de winter. Rolluiken zijn voor nagenoeg alle toepassingen op maat te maken. Daarbij kunt u denken aan ramen, deuren, schuifpuien en tuindeuren, maar ook aan garagedeuren en winkelpuien.

 

Een rolluik is geluidwerend en verduisterend; ideaal voor mensen die nachtdienst draaien, dus overdag slapen! Heroal rolluiken en Alulux rolluiken

 

Inbraakpreventie
 

Een beveiligings rolluik wordt vaak alleen gezien als een beveiliging tegen inbraak in de achterliggende ruimte. Maar de bescherming tegen vandalisme, Molest en rellen mag men ook niet onderschatten.
Denk daarbij aan een winkel of woonhuis in het centrum van de stad of dorp waar verschillende horeca gelegenheden gevestigd zijn. Het is in dit geval voor de winkelier of bewoner belangrijk om zijn pand hier tegen te beschermen. Een zeer specifiek product. Wat als maatwerk in onze werkplaats geproduceerd en op locatie gemonteerd wordt door onze eigen opgeleide vaste monteurs. 

 

Bedieningen

Rolluiken kunnen zowel met de hand (band bediening) als op elektriciteit worden bedient.

De voordelen van elektrische bediening
 

  • Afsluiten met een druk op de knop

  • Aanwezigheid simuleren

  • Energie besparend

  • Bescherming v.d. installatie