Knikarm zonwering

 

Maak van uw huis een thuis
 

Uw terras, uw stijl, uw gevoel, met een knikarmscherm van Jeurissen Zonwering haalt u sfeer en kwaliteit in huis. ''Het Buitenleven en de beleving van het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk van elkaar. Voor optimaal leef comfort in huis en op het terras is een product als zonwering eigenlijk onontbeerlijk. Het biedt u bescherming tegen de zon in elk jaargetijde en u creëert rust en harmonie in huis en op het terras. Overkapping van u terras met een knikarm zonwering biedt u de mogelijkheid om vaker, langer en optimaal van het buitenleven te kunnen genieten.


Zonwerings doek
 

Een van de belangrijkste onderdelen van een zonwering is het doek. Jeurissen Zonwering past standaard de doeken van Swela, Dickson en tibelly toe. Deze zeer sterke dralonvezel is behandeld met een coating en is daardoor optimaal vuil en waterafstotend. Geeft maximale UV bescherming en bestaat uit twee prachtige kleur collecties, laat u zichzelf inspireren!


Bediening
 

Naast het doek is ook de bediening van wezenlijk belang voor optimaal gebruik,vandaar dat wij buiten standaard handbediening de knikarm schermen veelal uitvoeren met een Somfy buis motor.


Opties
 

Uiteraard zijn onze knikarm zonweringen te voorzien van een Somfy zon/wind automaat, afstandbediening met hand zender telis 1, of alleen een wind beveiliging.


Systemen


De in eigen werkplaats gemaakte knikarmschermen zijn onder te verdelen in twee systemen,het zogenaamde 2- buis systeem welke op twee plaatsen aan de muur worden bevestigd. De maximale afmeting van deze uitvoering (afhankelijk van de situatie) is 500 x 300 cm. De tweede uitvoering is het driebuis  systeem dat door middel van verschuifbare montage steunen op minimaal vier of meer plaatsen kan worden vast gezet. De maximale afmeting van dit scherm 750 x 350 cm met het doek uit een stuk.

 

Oliva     

 

 

 

 

 

Uitvoeringen

Klik op onderstaande link voor info.

 

Tweebuis uitvoering

 

Pica

Furore

Oliva

 

Driebuis uitvoering

 

Carino

Senza

 Doeken overzicht Swela

 Video Somfy sfeer
 Folder Somfy