Kunststof kozijnen

VEKA kunststof kozijnen van Jeurissen Zonwering zijn een verrijking van uw woning

De kunststof kozijnprofielen van VEKA worden op grote schaal toegepast, in de meest uiteenlopende bouw-stijlen. Geen wonder. Want VEKA profielen bieden niet alleen ongekend veel praktische voordelen, ze zien er ook nog eens oogstrelend uit. Dankzij deze unieke synthese van functionaliteit en schoonheid is VEKA terecht een toonaangevend vertrouwd merk voor uw woning.

Een sobere of karakter verhogende toepassing

Met VEKA kozijnprofielen kan elke nieuwbouwwoning, ongeacht de architectonische stijl, worden voorzien van een herkenbaar eigen gezicht. Maar ook bij verbouwing en renovatie van bestaande woningen biedt VEKA buitengewoon fraaie en harmonieuze oplossingen.

Ontworpen voor de Nederlandse smaak

De Nederlandse bouw, van oud en statig tot strak en modern, wordt gekenmerkt door een eigen karakter Met andere woorden: verdiept in de buitenmuren liggende kozijnen. Uiteraard sluiten VEKA SOFTLINE 82NL profielen zich volledig bij deze bouwwijze aan. Denk daarom enkel aan VEKA SOFTLINE 82NL als u waarde hecht aan authentieke en smaakvolle ramen en deuren.

U heeft volop keuze in ventilatie mogelijkheden

In de hedendaagse bouw is goede ventilatie van groot belang om een aangenaam en gezond binnen-
klimaat te garanderen. Voor Jeurissen Zonwering is dit vanzelfsprekend. U kunt kiezen uit een breed scala aan draai kiepramen. Naar wens met ingebouwde ventilatieroosters. Kortom: ventilatie op maat.

 

De isolatiewaarde is hoog,  voor warmte, als voor geluid

SOFTLINE 82NL kozijnprofielen van VEKA zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van hoogwaardige
dichtingen. Bovendien zorgt de constructie voor een optimale aanduw druk, zodat ramen en deuren altijd hermetisch sluiten. Deze in combinatie met HR++ glas levert een hoge isolatiewaarde op, waarvan u in meerdere opzichten de vruchten plukt: u heeft geen last meer van tocht, u bespaart op de stookkosten en hinderlijke geluiden van buiten dringen niet of nauwelijks door naar binnen. zelfs trippel glas is mogelijk. 

U heeft de kleuren voor 't uitkiezen

U dacht dat kunststof kozijnen per definitie 'spierwit' zijn? Dan brengen wij u graag op andere gedachten! Met VEKA kozijnprofielen heeft u namelijk de keuze uit creme-wit ral 9001 en diverse kleuren in houtnerfstructuur behoord tot de mogelijkheden.

Heerlijk...een minimum aan onderhoud

In ons grillige klimaat staan kozijnen bloot aan allerlei extreme weersinvloeden. Voor VEKA producten is dit meestal geen enkel probleem. Want VEKA profielen zijn bestand tegen weer en wind, jaar in jaar uit. Kostbare en tijdrovende schilder beurten behoren tot het verleden. Regelmatig eenvoudig schoonmaken en uw kozijnen blijven er prachtig uit zien. 

Een rustig gevoel: de beste beveiliging tegen inbraak

Het is helaas de realiteit van vandaag: deuren en ramen moeten berekend zijn op het weren van onge-
wenst bezoek. Met het oog daarop biedt VEKA kozijnsystemen die geleverd worden volgens het politie- keurmerk 'veilig wonen'. Mede dankzij de stalen versterkingen in de profiel constructie wordt hiermee de allerhoogste mate van inbraak-werendheid gerealiseerd. Wij leveren in de regio Venlo Horst Venray .

wij leveren en monteren kunststoframen en kunststof deuren in de omgeving van Venray Horst aan de Maas

Venlo Peel en Maas Sevenum.