Over ons

 

"Een goed product en perfecte service vormen de basis voor kwaliteit"

 

Jeurissen Zonwering in Horst werd 30 jaar geleden (1985) opgericht en was, zoals de naam al aangeeft, de eerste jaren gespecialiseerd in het vervaardigen en monteren van een breed aanbod zonweringen en rolluiken. In 1992 werd het productenaanbod uitgebreid met kunststof-ramen, deuren en terrasoverkappingen.

Kwaliteit dat is waar Jeurissen Zonwering voor staat. En dat betekent meer dan een goed product leveren. "Kwaliteit is naast een goed product ook perfecte service bieden, tijdens het voortraject en gedurende de werkzaamheden, maar ook daarna."

En dus wordt er vanaf het eerste moment alle aandacht besteed aan de klant wanneer die de goed bereikbare, overzichtelijke showroom van ons bedrijf in Horst binnen stapt. In de showroom zijn de diverse producten uit het aanbod van Jeurissen Zonwering te vinden, en die laten in een oogopslag zien wat er zoal mogelijk is. De uiteindelijke uitwerking is vanzelfsprekend maatwerk. Om daartoe te komen worden eerst de wensen van de klant ge├»nventariseerd. Naar aanleiding van zo'n inleidend gesprek kan vervolgens een bezoek aan huis volgen. Om bijvoorbeeld de aard van u huis te bekijken zodat het advies daar op kan worden afgestemd.

Tegenwoordig is op het gebied van kunststof- ramen en deuren veel mogelijk en aan de meeste wensen van de klanten kan tegemoet worden gekomen. Zo is er de keuze uit tal van kleuren en kan er behalve met een ook met meerdere kleuren worden gewerkt, mocht de uitstraling van binnen- en buitenkant van het pand er om vragen. Verder kan er worden gekozen voor een houtnerf-structuur die niet van echt is te onderscheiden. Glas is in diverse soorten te krijgen - van standaard tot HR++ glas en veiligheidsglas - en ook aan bijkomende aspecten, zoals ventilatie, wordt alle aandacht besteed. Jeurissen Zonwering levert dan ook niet alleen fraai ogende producten, maar ook producten met een uitstekende functionaliteit.

Wat die functionaliteit is bij zonwering, mag duidelijk zijn. De mogelijkheden waarop de zon kan worden geweerd zijn divers. Zo zijn er de knikarm-schermen die al dan niet elektronisch bediend kunnen worden Bijzonder sfeervol zijn de markiezen, terwijl in een andere situatie vlakhangende screens, met een oprolkast die weinig plaats inneemt, meer praktisch zijn. Rolluiken hebben een wat bredere functionaliteit en de keuze-mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. De klant kan kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden en de rolluik-kasten kunnen eventueel worden ingebouwd (bij nieuwbouw). Rolluiken kunnen dienst doen als zonwering, de privacy verhogen, maar werken ook isolerend en bieden veiligheid.

Die laatste twee aspecten gelden ook voor ramen en deuren. Kunststof-ramen en deuren kunnen inbraak- preventief werken. Alle producten en materialen van Jeurissen Zonwering, waaronder hang en sluitwerk, voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien werken kunststof ramen en deuren, dankzij hun goede isolerende kwaliteiten, energiebesparend. De klant kan bij Jeurissen Zonwering terecht voor de meest uiteenlopende modellen ramen en deuren. Ook in voordeuren hebben we een ruime keuze. Verder kunnen eveneens schuifpuien en terras-overkappingen geheel op maat worden geleverd.

"Wat zoal mogelijk is, kunt u in onze showroom zien"

 

Jeurissen Zonwering

 

Jeurissen Zonwering gevestigd in Horst a/d Maas levert en monteert ramen - deuren en zonwering in tal van mogelijkheden en exact op maat.

In onze overzichtelijke showroom kunt u diverse modellen van o.a. ramen - deuren - schuifpuien - overkappingen - rolluiken - zonwering en markiezen bezichtigen. Tevens kunt u hier een tal van elektrische besturingssystemen van zonwering en rolluiken zelf  uitproberen.

Bezoek adres showroom

Jeurissen Zonwering B.V.                 Venrayseweg 29                             5961ac Horst a/d Maas                 info@jeurissenzonwering.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

09.00 - 12.00 uur

13.00 - 17.30 uur

Zaterdag

09.00  - 13.00 uur

Tel. 077-3981677                         

Fax.077-3981042