Een begrip in de regio Noord-Limburg

Over Jeurissen Zonwering

Jeurissen Zonwering is in 1985 gestart door Leon en Irma Jeurissen. In 1991 verhuisden ze met hun zaak naar Venrayseweg 29 in Horst en werd ook het aantal producten aanzienlijk uitgebreid. Het aanbod wordt steeds vernieuwd en blijft eigentijds.

Jeurissen Zonwering is nog steeds gevestigd op het adres in Horst; gemeente Horst aan de Maas.

Hier is ook de showroom te bezoeken.

Bekijk onze producten


Kwaliteitsgaranties

De kwaliteit van onze producten garanderen wij door maatwerk, 
gebruik van hoogwaardige materialen, vakkundige montage, plus onze service en garantie.

Maatwerk

Persoonlijk contact met aandacht voor uw wensen vormt voor ons de basis van een deskundig advies op maat zodat u weloverwogen en passende keuzes kunt maken. Dit advies kunnen wij voor u vertalen in een heldere en vrijblijvende offerte. Bij overeenstemming leveren wij met onze ervaren en zeer vakbekwame monteurs maatwerk bij de uitvoering van de opdracht.

“Kwaliteit is bij ons standaard”

Monteurs

Onze monteurs zijn uiterst vakbekwaam, professioneel en correct. Ze werken zeer secuur en netjes, met oog voor detail. Ze zijn al zeer lang in dienst en kunnen door hun grote ervaring flexibel omgaan met elke situatie en oplossingsgericht denken.
 

Toeleveranciers

Jeurissen Zonwering maakt enkel gebruik van gerenommeerde toeleveranciers die garant staan voor het leveren van hoogwaardige materialen. Hiermee realiseren en garanderen wij  kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze toeleveranciers zijn:

Service & Garantie

Jeurissen Zonwering is een Romazo Garant bedrijf. Bij de keuze van zonwering, rolluiken of systeem voor buitenleven wilt u een vertrouwd en duurzaam product. Dat vindt u gegarandeerd bij een Romazo Garant Bedrijf. Alleen Romazo-leden mogen namelijk het Romazo Garant Keurmerk voeren. Dit keurmerk geeft u 5 zekerheden zwart-op-wit.